Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поширені запитання:
Туристичні сковорідки бувають плоскі, глибокі, з рифленим дном або сковорідки-кришки на казанока. Для тушіння великої кількості продуктів вибирайте достатньо глибокі моделі. Для смаження на грилі підійде рифлена пательня. Якщо сковорідка вам потрібна не часто, наприклад для яєшні чи засмажки, можете зупинитись на компактній кришці-сковорідці.
Сковорідки виготовляють з таких матеріалів:
- Алюміній: переваги у легкості та ефективній теплоізоляції, але серед недоліків недостатня міцність та можливість деформації.
- Нержавіюча сталь: відзначається міцністю, стійкістю до корозії, довговічністю та легкістю очищення, але її недолік — відносно велика вага.
- Чавун: вирізняється високою тепловіддачею, довговічністю та стабільністю при вітрі, але його недолік у великій вазі та необхідності особливого догляду.
Туристичні сковорідки можна використовувати з різними видами плит, газових та мультипаливних пальників та на вогнищі.
Разом з сковорідками купують газові пальники, газові балони, ножі та сокири та меблі для пікніка і кемпінгу.